U Sarajevo stigli svi osim Peteva

Vratila se bh. ekspedicija

U Sarajevo stigli svi osim Peteva

A. Čaušević

Fudbalska reprezntacija BiH se vratila u Sarajevo. U avionu su bili svi osim selektora Ivayla Peteva.

Nakon što su u nedjelju odigrali prijateljski meč protiv SAD-a bh. ekspedicija je u bh. prijestolnicu stigla preko Istanbula.

Selektor Petev se, za razliku od ostalih putnika nije vratio u bh. prijestolnicu, već je otputovao u rodnu Bugarsku.

Nakon slijetanja u Sarajevo neki od reprezentativaca će put Zenice gdje će preuzeti svoje lične stvare u Trening kampu Nogometnog saveza.

Kako sada stvari stoje fudbalsku reprezentaciju BiH nova akcija čeka u martu kada je na programu najmanje jedan prijateljski meč. Ime protivnika se još uvijek čeka.

Naredni takmičarski izazovi su tek u junu u okviru Lige nacija pa će selektor Petev imati sasvim dovoljno vremena da analizira Crnu Goru, Finsku i Rumuniju.

Podsjećanja radi, utakmicu protiv SAD naš nacionalni tim je izgubio sa 1:0, a nastupili su isključivo igrači iz Premijer lige pred kojim su tri sedmice odmora prije početka priprema za proljetni dio sezone.

Top Komentari

Ende
ABd da se vise ne vraca u Sarajevo. Neka ga u bugarskoj, imamo mi dovoljno svojih klosara i neznalica
14 3
elvir_86
ne treba se ni vracat .
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi