U Sarajevu bio otpisan, sada ga želi Crvena zvezda

Tvrde mediji u regionu

U Sarajevu bio otpisan, sada ga želi Crvena zvezda

Crvena zvezda bi, prema pisanju srbijanskih medija, zadnju liniju mogla pojačati Nemanjom Mijuškovićem. 

Crnogorski reprezentativac je navodno završio svoju epizodu u Vardaru i naredni klub u karijeri će mu biti Crvena zvezda, gdje će ponovo sarađivati sa Miodragom Božovićem koji ga je trenirao u ruskom prvoligašu Amkar Permu. 

Mijušković je u proteklom periodu ostavio utisak koji je očigledno zadovoljio Crvenu zvezdu i ohrabrio je da s njim pravi planove za jačanje defanzive, a transfer je, kako se navodi, pred realizacijom. 

Interesantno je da se Mijušković nakon epizode u Rusiji okušao u Premijer ligi BiH. Potpisao je za Sarajevo za vrijeme dok je bio trener Dragan Jović, ali pravu šansu nije dobio i otišao je sa svega dva zvanična nastupa. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi