Montella: Razumijem razočaranje jer sam doživio mnoge derbije
EPA

Trener Seviile

Montella: Razumijem razočaranje jer sam doživio mnoge derbije

Eldar Ganibegović

Vincenzo Montella je prije nekoliko dana postao novi trener Seville, međutim u svojoj prvoj utakmici na klupi novog kluba doživio je neugodan poraz od gradskog rivala Real Betisa.

Na zaista nevjerovatnoj utakmici palo je čak osam pogodaka, međutim Sevilla na kraju nije uspjela da dođe ni do boda.

Nakon meča se oglasio Montella koji je rekao kako je utakmica bila veoma uzbudljiva, međutim njegova ekipa mora da poboljša neke segmente u igri.

"Bio je to uzbudljiv meč, sa velikim brojem golova", započeo je trener Seville.

"Imali smo sjajno prvo poluvrijeme. Mogli smo postići više pogodaka, ali smo im poklonili dva. U drugom dijelu je utakmica bila drukčija. Mislim kako je rezultat malo nepravedan. Ovaj poraz mi je teško pao i osjećam se loše zbog njega."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nismo to očekivali, međutim vidjeli smo nekoliko dobrih stvari, kao što je naša sposobnost zadržavanja lopte. Razumijem razočaranje jer sam doživio mnoge derbije i znam kakav je osjećaj."

"Znam da Sevilla živi za ovakve utakmice i sigurno kako su sada mnogi tužni. Moramo da radimo naporno i moramo se poboljšati. Cijela ekipa mora raditi kako bismo imali bolju odbrambenu defanzivu", završio je Montella.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi