U Širokom misle na sve: Padavine? Nikakav problem
U Širokom Brijegu su se na vrijeme sjetili da zaštite svoj teren, koji je prekriven najlonom kako bi se zaštitio od najavljenih padavina.

Pecara će biti spremna

U Širokom misle na sve: Padavine? Nikakav problem

Široki Brijeg će sutra na Pecari ugostiti Željezničar u okviru prve utakmice četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

U četvrtak se u ovom hercegovačkom gradu očekuju padavine, ali to neće biti nikakav problem za organizatore utakmice koji su dan uoči susreta već poduzeli mjere da teren na Pecari ne pretrpi oštećenja.

U Širokom Brijegu su se na vrijeme sjetili da zaštite svoj teren, koji je prekriven najlonom kako bi se zaštitio od najavljenih padavina.

Širokobriježani su prije nekoliko dana izašli u susret Željezničaru i odgodili utakmicu sa srijede za četvrtak, a sada su napravili još jedan pametan potez koji svakako treba pohvaliti.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Meč Širokog Brijega i Željezničara igra se s početkom u 17 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amar.k
zar se ovako nesto nije moglo uraditi i na grbavici pa da svijet ne gleda onu sramotu... kakve smo mi cimpanze zrna pameti u glavi nemamo
17 5
Swra_1921
Zakaric x2
12 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi