U Španiji nemaju mjesta, ali bi igrali u većini selekcija na svijetu

Lopetegui ima težak izbor

U Španiji nemaju mjesta, ali bi igrali u većini selekcija na svijetu

M. Šljivak

Julen Lopetegui, selektor reprezentacije Španije, jučer je objavio imena 24 fudbalera za prijateljske duele protiv Njemačke i Argentine.

Španski selektor imao je kao i uvijek teške muče u izboru fudbalera, a bez poziva su ostala neka velika imena.

Lopetegui je istakao kako spisak fudbalera nije konačan, ali da je baza igrača na koje računa formirana i vjerovatno neke od velikih zvijezda neće putovati na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

Marca je sastavila idealnih jedanaest od fudbalera koji nisu pozvani. Tu su fudbaleri koji bi u većini drugih selekcija vjerovatno imali sigurno mjesto, ali za sada u selekciji Crvene furije ima boljih.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ovako, po izboru Marce, izgleda idealnih 11 koji nisu pozvani:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti