8

Komentari (8)

AmarHZ
Vitez dobija Veleža 1000%
nemozetako
hahahaha bravo babe evo ti banana
AmarHZ
ja sam navijač Sarajeva,volim Velež puno,ali ja mislim da će te izgubir
nemozetako
Lose mislis, ovo prvenstvo je gotovo
mostar12345
vi ste glasnik olimpika,kako vas nije stid,placa li vas olimpik,otkud takva mrznja za velez?Neka se se redakcija ogradii napise moj demantij na vasoj zvanicnoj stranici,vi ste mrzitelji veleza
starmac
Pa nije mi jasno kako ovaj portal i novinar uvjek zapocnu pricu Olimpik je siguran do kraja sa pobjedom a nada se kiksu Veleza.Okrenite vise pricu.Velez je siguran do kraja u pobjede a sve bi bilo rjeseno ako kiksa Olimpik.A upravo sad u Zivinicama gube utakmicu i pecat na kraj ove price.Mostar u srcu Velez do groba.
Mostar
A cemu se ti Selimovicu Nadas operi tu usmrdzenu kapu i otidzi u zubara seljoberu ti Olimpicko, Savez, i mafija majku ti brate retardiranu jebem
ibrahim51
Pozdrav postovani brate! Obracam ti se kao bratu, sinu, da me poslusas valjat ce ti u zivotu.Ziv bio nemoj u svom rijecniku upotrebljavati psovku. Nikome psovka bilo kakva a ni uvredne rijeci nisu drage.Pogotovo nemoj to ciniti kao navijac Veleza. Posto to sve ide na adresu Rodeni.Ljudi pocinju Velez mrziti.Ja sam stotinama km. daleko od Mostara u BiH sam ali puno i puno volim Velez.Znam kroz sta je sve Velez prosao, da sam uvijek molio Boga da Velez ude u Premijer ligu. I eto Bogu hvala uce sigurno.Zao reci se i drugim Velezovim navijacima nemojte nikome psovati.Nikoga drugog vrijedati svako ce vas kao navijace voljeti. Danas je najteze biti covijek.A malo nam fali da budemo dobri, da se postujemo, uvazajemo. Time cemo pomoci sebi klubu drzavi, jer to sve trebamo voljeti. Puno pozdrava tebi, tvojima, navijacima Veleza i nasem dragom Velezu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.