Kako je trener Plavih 'prozvao' klub iz Olova nakon pobjede nad Zrinjskim

U Stupčanici razočarani izjavom Osima: Pozivamo Želju na susret, ali bez njega!

10

Komentari (10)

Balans
Čovjek je rekao samo da Zrinjski ima 25 kvalitetnih igraca od kojih svaki moze konkurisati za A tim. Stupcanica to nema. I to je to. Čemu sve ovo?
bebi
Činjenica da je mogao reći "uz duzno postovanje" ali majke mi zamislite epilog da neki evropski trener napravi paralelu "Nismo igrali protiv Sarajeva nego protiv Bayerna ..." i tu bi iz Sarajeva trebali da budu revoltirani ?!?? Ne mislim da je Osim imao losu namjeru ali i realno covjek koji ima kredibilitet moze to sebi dopustiti Ali vazno je kod nas da se oko bilo cega dize hajka, a sve ostalo sto je u K otislo nikome nista ..
Dzebra2019
Odlican komentar..
Adnanos
Ovo se moze porediti sa Boratom i Kazakstanom. Prvo su ga vrijedjali a onda se zahvaljivali jer do tada vecina svijeta nisu znali da Kazakstan i postoji a kamoli gdje se nalazi - naravno mislim na obicne ljude Amerikance. Sacha Baron Cohen poznatiji kao Borat je stavio Kasakstan na kartu i poboljso jim turizam za 1000 posto. bbc.co.uk/newsbeat/article/17826000/kazakhstan-thanks-borat-for-boosting-tourism Tako da nije Amara ja nikad za ovaj klub nebi cuo.
bebi
Halo kompleksasi ohladite malo Sa bolnom tackom GLAVNOG GRADA :D
Chupy
Nista covjek nije rekao sto nije! Nicim ih nije uvrijedio! Naoravio je jednu normalnu uporedbu dva kluba, koja je 100% realna. A ovi se napalili ko adolescenti na severinin pornic.
tucce45
sve to stoji ali Visca je iz mjesta Čunište i svoju skolu je zavrsio u Banovicima i tu je poceo svoju fudbalsku karijeru i igrao dok nije presao u Zelju
bebi
Dobro i ? Nisam fan Osima ali nije nikog uvrijedio sta je drama ?!? Je bo te
SeoRusilac
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti