Liga bez briga: Navijači dva puta utrčavali u teren, sukobili se sa sudijama i gostujućim igračima
FOTO: Facebook NK Krivaja

Nemile scene na meču Druge lige Centar

Liga bez briga: Navijači dva puta utrčavali u teren, sukobili se sa sudijama i gostujućim igračima

S. Mlaćo

Vatreno je danas bilo u Zavidovićima. Krivaja i Stupčanica su podijelili bodove (2:2), a ovaj meč pored četiri pogotka biće upamćen i po nemilim scenama.

Naime, domaći navijači su čak dva puta utrčavali u teren, a na kraju je ipak spriječen veći incident.

"Prilikom dosuđivanja kaznenog udarca došlo do ulaska domaćih navijača u teren. Veći incident spriječen brzom reakcijom domaćih igrača. Po završetku utakmice domaći navijači ponovo ušli na teren te je došlo do velike gužve i naguravanja ispred službenih prostorija sa gostujućim igračima i službenim licima gostujuće ekipe. Službeni predstavnici i igrači domaće ekipe u tim momentima ponijeli se korektno te spriječili veći incident", stoji u kratkom izvještaju delegata Ensara Tičića iz Sarajeva.

Jasno je da će nakon zvaničnog izvještaja biti jasnije sve okolnosti nereda, ali i da domaće očekuje žestoka kazna, sigurna suspenzija stadiona i novčana kazna.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Top Komentari

Rus
Dobro da nisu nasrnuli na policijsku stanicu.
3 1
Fer
Nije istina da su se domaći navijači sukobili sa igračima i stručnim štabom Stupčanice. Prepirke su bile između dvije ekipe, te najveća gužva je izbila kada su kapiten i službeni predstavnik kluba Stupčanice nasrnuli na policajca koji je obezbjeđivao susret. Nema na čemu.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi