U svoj nevolji, eto i Arthura, ali Barcelona i on su sada napokon postigli dogovor

Može odmah da putuje za Torino

U svoj nevolji, eto i Arthura, ali Barcelona i on su sada napokon postigli dogovor

E. Škorić

Barcelona je u velikim problemima u posljednje vrijeme, pa joj je falio još samo nezadovoljni Arthur Melo.

Brazilski reprezentativac je ranije postigao dogovor s Juventusom, ali odbijao je da igra preostale mečeve za Barcelonu u Ligi prvaka. Uostalom, mladi veznjak je bježao u rodni Brazil i izbjegavao da se vrati u trening centar sa ostatkom ekipe Barcelone.

On je tražio od kluba da ga u potpunosti pusti da se sprema za ono što ga čeka u Torinu, a sada je navodno postignut dogovor i Barcelona mu je omogućila da odmah krene put Italije kako bi počeo trenažni proces sa Juventusom 24. augusta.

Barcelona je jučer teško poražena od Bayerna (8:2) i ispala je iz Lige prvaka, pa svakako više nema utakmica i uskoro će krenuti s pripremama za novu sezonu, stoga i ne čudi što je Arthur dobio zeleno svjetlo kada je u pitanju njegova molba da ode u Torino.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Arthur je, podsjetimo, iz Barcelone prešao u Juventus kao zamjena za Miralema Pjanića, koji je stigao iz suprotnog pravca.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi