U timu u kojem su četiri bh. igrača golman napravio glupost decenije

Šta mu bi?

U timu u kojem su četiri bh. igrača golman napravio glupost decenije

E. Škorić

Ko zna šta je bilo u glavi golmana kada je napravio ovakvu glupost.

Samo što je počeo susret 8. kola turske Superlige između Konyaspora i Matalyaspora, domaći golman Kirintili je odlučio da uhvati loptu s dvije ruke ispred svog šesnaesterca.

Odmah mu je pokazan direktan crveni karton, a da stvar za golmana bude gora, gosti su urpavu iz tog prekida poveli s 1:0 jer je Guilherme postigao pogodak.

Njegovi saigrači su bili u čudu, ne mogu da vjeruju kako je mogao da uradi takvu glupost. Podsjećamo, u redovima Konyaspora nastupaju i četiri bh. igrača - Aničić, Milošević, Bajić i Hadžiahmetović. Prva dvojica su starteri večeras, a potonja dvojica čekaju šansu s klupe.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Top Komentari

ed85
potonja dvojica sta je to?
0 1
opasni12
Nije mu legla plaća! Isfrustriran!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi