U Željezničaru testiranja u petak i subotu, od utorka u Konjicu

Plavi počinju sa radom

U Željezničaru testiranja u petak i subotu, od utorka u Konjicu

Samir Mlaćo

Klubovi u Premijer ligi počeli su sa pripremama za novu sezonu.

Po pravilu, svi nogometaši i treneri te ostali članovi prvog tima moraju se testirati zbog situacije sa pandemijom koronavirusa, a danas je slučaj koronavirusa potvrđen kod jednog nogometaša FK Velež.

Nogometaši Željezičara sa pripremama startaju u subotu, a testiranja na koronavirus predviđena su za sutra i subotu.

U subotu je i prozivka koju navijači sa nestrpljenjem očekuju.

Plavi će u uvodnim danima trenirati u Sarajevu, a zatim odlaze u Konjic.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tamo će odraditi početni dio priprema.

Na Grbavici je mnogo upitnika kada je u pitanju igrački kadar, no svakako da će sve biti jasnije početkom priprema i uvodnim danima. Plave očekuje nastup u kvalifikacijama za Evropsku ligu 27. augusta, dok prvenstvo u Premijer ligi počinje 1. augusta.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Denchi
Iskamcila se donacija za testove ipak
9 12
Maestro
Jest bitna vijest ko da će u evropi igrat pregršt utakmica njima je jedna eventualno dvije utakmice kapak ne trebaju se ni pripremat naša liga je amaterizam čisti
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi