12

Komentari (12)

mido1921
Nisu momci koji igraju krivi. Zamislite da jedan prosječan igrač Vrbanjuša dobije poziv. Naravno da će se rado odazvati. Nije on kriv što ne zna igrati, ali imponuje mu poziv. Ovaj kamenjarski papak od selektora je dobio poziciju pod uslovom da samo formalno igraju prosječni igrači. Jel znate da pet najboljih igrača nisu dobili pozive.
grom
Jeste li ikada čuli za ovog trenera osim njegovog oca i majke..kraj price kad vidiš ko ti je trener
BAJSJECAR1977
Peacefor69
Ako je ovo budućnost bh fudbala odmah gasi mješalicu i motaj kablove. Jbte ko da su natjerani da igraju
plemic
kakvi stari, takvi i mladi.
ninna
Mahalaški mentalitet naviklo na sadaku i guzovaču
Barbarez9
Moram , ne mogu drugacije .. Pa losije ekipe u zivotu nisam vidio.. gdje i prije svega Sta vi igrate . Nemojte vise dolaziti, poserem se na vasu igru i zalaganje. Blamaza…Sve i jedan .Bolje je da ne dolazite i neka ukinu mladu repku. Nigdje veze sa fudbalom, Dno dna.
King_Kenny
...cim vidim "selektor Jankovic" sve mi je jasno...
Marro
Trećerazredna reprezentacija za Bošnju je samo mistrija i lopata
user1676717906
**** ti vico familiju papcino
ninna
Najnesportskija nacija na svijetu a toliko nafurani na sport
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.