Ubjedljiv trijumf Lazija u Udinama

Rimska ekipa slavila sa 3:0

Ubjedljiv trijumf Lazija u Udinama

E. Čaušević

Fudbaleri Lazija ostvarili su ubjedljivu pobjedu na gostovanju protiv Udinesea (3:0) u meču 7. kola italijanske Serije A.

Lazio je večeras u Udinama odligrao odličnu utakmicu i sasvim zasluženo igrači rimske ekipe stigli su do nova tri boda. Gosti iz Rima do vodstva su stigli u 28. minuti utakmice kada je mrežu domaće ekipe zatresao Immobile.

U drugom poluvremenu Lazio je nastavio u odličnom tempu, a to im se isplatilo u 53. minuti. Anderson je odlično uposlio Keitu koji je rutinski pogodio za 2:0.

Sedam minuta kasnije bilo je sve riješeno. Senad Lulić je ovaj put bio asistent, a svoj drugi gol na utakmici za konačnih 3:0 postigao je Immobile. Lulić je bio kapiten u ovom meču za Lazio, a iz igre je izašao u samom finišu utakmice.

Lazio je trenutno na trećem mjestu italijanske Serije A sa 13 osvojenih bodova, dok je Udinese na 14. mjestu sa sedam bodova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Seria A, 7. kolo:

Udinese - Lazio 0:3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi