11

Komentari (11)

Nije.bitno
Tteba ovo ruka izbaciti iz slucajeva ofsajda. Jedini dio tjela sa konim ne smijes dati gol
Zoilomas
Hajde Ronaldo bolan, bar nije se desilo kao u Srbiji ono sto vam ukradose cist gol bez vara . Bar ovdje ima neke pravde drug.
King_Kenny
...cuj da li je ostecen,a fino povucene linije i vidi se offside od 20-30 centimetara...Liverpoolu je juce ponisten gol zbog jos manjeg offsidea,iako je receno da u EPL vise nece biti svirani takvi...vjerovatno ce to samo za Manchester United koristiti da im mogu priznavati i nereglarne golove.
LjutiKrajisnik
Koji su ti idiot
Nizace
Ma Lok je fosna, al ona prirodna
IvanKing
Ja ali čovjek je rukom bio u opsajdu a njome ne smiješ zabiti gol, znaci to je glupost čista, var je toliko inkonsizestan i uopće nije isti za sve koliko kažu svi sudci.
user1614932756
Ovakav juventus nema sta traziti protiv intera
AmarSahin
Zašto? Zabili 2 gola u 23 minute, dvije glupe greške Ščeznija u meču i još su i oštećeni bili zbog ofsajda. Suditi cijelu sezonu zbog jedne utakmice je malo glupo.
DamirS
Kako oštećeni kad se lijepo na slikama vidi da je ofsajd.
JuventinoBK
Ma pusti amara. Nije najbistriji. On zagovara vakcine
IvanKing
Rukom u offsideu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti