Milan nastavlja borbu za Scudetto, Pioli ponovo Krunića stavlja na "pogrešno" mjesto

Novi izazov za Rossonere

Milan nastavlja borbu za Scudetto, Pioli ponovo Krunića stavlja na "pogrešno" mjesto

Edmir Škorić

Milan će večeras gostovati u Udinama kod Udinesea.

Nakon što su ispali iz Evrope domaćim porazom od Liverpoola, Milanovi nogometaši u potpunosti će se posvetiti Seriji A i borbi za Scudetto.

I večeras, kao i obično, trener Stefano Pioli ima velikih problema sa sastavljanjem ekipe, pa je bio prinuđen ponovo na određene improvizacije, naročito na lijevoj strani.

U nedostatku pravog lijevog krila, pošto nema ni Ante Rebića ni Rafaela Leaa, trener Pioli je tamo postavio bh. reprezentativca Radeta Krunića, dok će desno igrati Alexis Saelemaekers, a iza Zlatana Ibrahimovića Brahim Diaz.

Centralni veznjaci bit će Bakayoko i Ismael Bennacer, dok su u zadnjoj liniji Theo Hernandez, Alessio Romagnoli, Fikayo Tomori i Alessandro Florenzi. Na golu je Mike Maignan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan se standardno iz kola u kolo muči zbog brojnih povreda, a veoma bitni igrači izostaju i večeras. Unatoč tome, Rossoneri su favoriti i naravno vjeruju da mogu do pobjede u Udinama.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

crnoicrveno
Ovo je pozicija LM a ne LW, ako vec pametujes o formaciji bar se malo informisi ne sramoti se, jos u naslov ovo stavljas ccc
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi