10

Komentari (10)

Tarik_Hakalo
2+2+1=5...jednostavna matematika
Deepy
Ma mi smo dno dna. Osjecamo se mocni kad igramo protiv nogometnih ananfalbeta, a vec kad dodju trecerazredne ekipe iz Bjelorusije ili Azerbejdzana imamo velikih problema. Iskreno sansa da Siroki prodje Ciprane ili Velez AEKa je takva kakva je sansa da se ne pojavi novi val serviranog koronjika virusa.
goku_iz_sirokog
Široki je iskusna ekipa u Europi i nikad se ne smije otpisivat, sjeti se Aberdeena nedavno
TesanjskiBrnjo
Cestitke Pici Zeljkovicu na urgenciji kod UEFE.
TNT75
Treba znati iscenirati penal, i to je vjestina igraca, drugo je znas li ga iskoristiti sa bijele tacke kao sto ga redovno upropascuje potroseni kapiten Velkoski -inace velika uzdanica FKS i uprave. Davno je struka napustila FKS...
Fareus1921
Kako god iskreno,nikad lošija situacija u premijer ligi.Kvalitetnih igrača poput Cimirota,Štilića,Rahmanovića,Kovačevića je sve manje...Mnogi premijerligaši nam kraj sa krajem jedva sastavljaju.
realista1982
E moj Vico, vidis kakav uticaj imas...
DadiG
Je li sigurno da je ovo rekord?
Trpim
Eto i UEFA nas gura ali kakve koristi kada smo slabi.
damir83
Kako nas gura a čisti penali ? Velez je čak trebao da ima i 3 penal al eto ..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.