UEFA delegira sudije za revanše 1/8 finala LP, Simeone i družina u čudu

Čovjek iz Torina bira sudije za duel Atletica i Juventusa

UEFA delegira sudije za revanše 1/8 finala LP, Simeone i družina u čudu

Atletico Madrid je odradio veliki posao u prvom meču 1/8 finala Lige prvaka protiv Juventusa, s obzirom da je torinskog velikana na svom stadionu savladao sa 2:0.

Staru damu u revanšu čeka pakleno težak zadatak, bez obzira na domaći teren. Atletico ima jednu od najtvrđih odbrana u Evropi, pa će čak i ekipa poput Juventusove sigurno imati problema sa pronalaženjem puta do gola.

Juventus je uložio ogroman novac u lovu na toliko željeni trofej Lige prvaka, a mnogi su mislili da je igrač poput Cristiana Ronalda ono što je Staroj dami nedostajalo. Ipak, Bianconerima sada prijeti ispadanje već u osmini finala, što bi ugrozilo i Allegrijev posao.

Juventusu će u revanšu (12.3.) biti potrebna sva moguća pomoć, a u Madridu sada smatraju da bi Stara dama mogla imati i onu neregularnu.

Naime, španski mediji su danas prenijeli da je UEFA odredila Roberta Rosettija da delegira sudijsku ekipu za duel Juventusa iz Atletica.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jorgandžije je začudila i razbjesnila činjenica da je Rosetti iz Torina, grada iz kojeg je i njihov protivnik, a navijači Atletica upozoravaju da je riječ o sukobu interesa.

Za Rosettija se u italijanskim medijima govori da je veliki navijač Juventusa, pa će sgiruno biti pod ogromnim pritiskom ukoliko sudijski tim koji odabere napravi neku grešku na štetu Atletica.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

a.sijak1
Sramota za ovu drzavo da se ovo desava strasno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi