Khedira se sjajno oporavlja od operacije srca, obradovat će Allegrija pred Atletico?

Nijemac se uskoro vraća na teren

Khedira se sjajno oporavlja od operacije srca, obradovat će Allegrija pred Atletico?

Njemački vezista Sami Khedira mogao bi se na teren vratiti puno brže nego se mislilo.

Podsjetimo, Khedira je prošle sedmice operisao srce nakon što je imao problema sa aritmijama, a doktor koji je radio operaciju predvidio je da Nijemca na terenu neće biti oko mjesec dana.

Ipak, danas Tuttosport prenosi kako Khedirin oporavak teče daleko bolje nego se očekivalo pa bi on navodno trebao biti spreman već za revanš protiv Atletico Madrida.

Ta utakmica je na rasporedu naredne srijede, a oporavak Khedire bi mogla biti sjajna vijest za trenera Masimiliana Allegrija kojem će trebati sva moguća pomoć u ovom teškom meču.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Jorgandžije su u prvom susretu u Madridu slavile sa 2:0 golovima Jimeneza i Godina, a Staroj dami bi posao mogao biti dodato otežan obzirom da je i nastup Cristiana Ronalda još uvijek pod upitnikom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi