Skandalozna poruka s jednog od zvaničnih profila UEFA
Foto - EPA

Nevjerovatan propust

Skandalozna poruka s jednog od zvaničnih profila UEFA

Midhat Šljivak
Teme:

Skandalozna poruka postavljena je jutros na jedan od zvaničnih profila UEFA takmičenja.

Na Twitter profilu Evropske lige pojavio se status "Sretan četvrtak svima", aludirajući na utakmice ovog takmičenja koje se igraju večeras.

Međutim, ovaj status je izazvao veliki skandal među fanovima širom Evrope i svijeta jer je objavljena nekoliko sati nakon što je Rusija napala Ukrajinu.

UEFA je reagovala i ova poruka je sklonjena s društvenih mreža. Ipak, navijači su bijesni i ovo je zaista veliki propust osoba koje vode zvanične stranice.

Treba istaći da je Evropska fudbalska federacija (UEFA) za sutra zakazala vanredni sastanak Izvršnog komiteta što je potvrđeno na zvaničnoj stranici.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Zbog aktuelne situacije između Rusije i Ukrajine predsjednik UEFA Aleksander Čeferin je zakazao sastanak Izvršnog komiteta na kojem će se donijeti sve potrebne odluke", saopšteno je.

Sutra bi tako vjerovatno trebali saznati hoće li St Petersburg ostati domaćin finala Lige pravaka ove godine i šta će se desiti s utakmicama baraža koje Rusija i Ukrajina igraju u martu.

Top Komentari

denimen9
UEFA odavno služi za guranje svega što ne valja.. Super Liga je jedini spas za svijet nogometa.
2 11
MaDaj
Ebo majku stvarno moraš da guglas 3 sata po vijestima da bi bio siguran da se niko Neće naći uvrijeđen zbog tvoje objave… sretan četvrtak, kakve to veze ima sa Ukrajinom?
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti