17

Komentari (17)

user1597698961
Najgori moguci zrijeb poslije atalante
prvenac
Svih 8 timova su u gram razlike, kakvi favoriti, kakva Barsa.
Goran86
Silji se Barsi da uzme titulu po mjeri.
BogatiDijasporac
E, dosadan si vise, sviju mi. Je li im se stimalo protiv Galate, gdje su jedva prosli? Iako su bili bolji. Koji to od preostalih timova moze dobiti Barcu? Atalanta je jedina koja je po mjeri. Ko drugi?
Goran86
Pa mjera takimicenja za Barsu sta je sporno? Nego da se ne silji, jok stimalo jaki 11 plasirani turski klub.
YouTalkinToMe
Kad je neko ime, kao što je barcelona, prati se pa makar igrala i u konferencijskoj ligi. Prati se i od onih koji je vole i onih koji je mraze, više nego se prate ovi koji su u ligi prvaka. To dovoljno govori o veličini kluba.
Goran86
Klub ko klub je grohno...to da su imali po imenu uspjeh od 2006 do 2015 istina i to je recimo sva historija novija i ona u vrijeme Krujfa i to je trajelo 4, 5 godina i 1 titula LP. Znaci malo jaci nivo imena Notinghem Foresta do 2005 godine, istina ovih 10 godina su ih pogurali ali vidimo kakl su brzo grohnuli tako da je to za Bayern i Real Madrid deset stepenicq ispod, ovaj nivo je mjera jacine klupa tako da EL nivo kluba ime tu nije bitno tu si jer ne Benfika jaca
YouTalkinToMe
Navijaš za bayern i real a ne maši te objava o barceloni, i nisi jedini većina je takva. Tako da si i sam dokaz o veličini barcelone, što se baviti nebitnim klubom.
Goran86
Pa ovde nas ne masi ni objava o plasticnom ruskom kikiriki klubu i drugim klubicuma tako da tvrdnju o jacini kluba moze okaciti macku o rep...ono sto sam napisao je istina
Goran86
Navijaci su na tribini, simpatizer sam Bayerna a Real postujem jer su po uradili ono sto je cilj Bayerna u svetu sutanja balona
YouTalkinToMe
Samo na objavi o kikiriki klubovima a isto i na objavama o bajernu, nema nikoga, pa ni tebe i ostalih koji navijaju za bajern, a na objavi o barceloni svi se saberu i komentarišu i sad kad je grahnula kao i onda kada je harala. Kad je nebitan klub onda i ne obraćaš pažnju na njeg.
Goran86
Dobro lazes sebe. Kikiriki plasticni klub boli jbg
HarisADP
IDEMO PO TITULU!!! FORZA ATALANTA!!!
Mackintosh
Dudic Fedja ogranicen ko medja salalalalalalalala Dudic Fered ofucan ko medjed salalalalala
irnes4
Atalanta ,barsa ,whu ,rangers Pobjednik barsa
user1606950187
Lagano Barca osvaja
Vedox
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.