UEFA obradovala Bajevića pred baraž, ali i Marinovića

Sjajna vijest

UEFA obradovala Bajevića pred baraž, ali i Marinovića

A. Čaušević

Odlična vijest jučer je stigla iz Budimpešte za stručni štab fudbalske reprezentacije BiH, ali i za trenera FK Sarajevo Vinka Marinovića.

Naime, u reprezentativnim utakmicama koje slijedi Dušan Bajević će imati pravo da iskoristi čak pet izmjena tokom utakmice.

Naime, u svim utakmicama Lige nacija, play-offu evropskih kvalifikacija, kvalifikacija za EP za žene, grupne faze Lige prvaka i Evropa lige, te u utakmicama Lige prvaka za žene, biće dozvoljeno po pet izmjena, kako bi se smanjio pritisak na igrače zbog zgusnutog kalendara.

Ova vijest svakako može obradovati i trenera FK Sarajevo Vinka Marinović jer je bh. šampion još uvijek u igri za plasman u grupnu fazu Europa lige.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Važna promjena je da će se umjesto dosadašnjih 18 u zapisniku moći naći 23 igrača.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Čiča Bajovica obraduje samo dobar iznosi kad pogodi za koliko ce pozvat nekog levata tipa Hodzic, Piric, Cikotic, Tartar.
2 11
almir9
To je super vijest za jace reprezentacije koje imaju dobru klupu. Sto se nas tice, ne znam vala koju bi petoricu mogli da koristimo kao zamjene.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi