UEFA odabrala: Ronaldove makazice bolje od Baleovih, na listi i Džeko

Najljepši golovi ove sezone

UEFA odabrala: Ronaldove makazice bolje od Baleovih, na listi i Džeko

UEFA je izabrala najljepši gol ove sezone u Ligi prvaka. 

Nagrada je na kraju pripala Portugalcu Cristianu Ronaldu koji je postigao fantastičan pogodak škaricama protiv Juventusa u prvom meču četvrtfinala. Vjerovatno su i u UEFA-i imali dilemu koga na kraju odabrati, Ronalda ili Balea, ali je Velšaninu na kraju pripala samo druga pozicija za njegove škarice protiv Liverpoola u velikom finalu.

Na trećoj poziciji se iznenađujuće našao Gonzalo Higuain i njegov gol Tottenhamu, dok je četvrti Griezmann nakon gola kojeg je postigao Romi. Petu poziciju zauzeo je kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovcine Edin Džeko. Dijamant je postigao eurogol na Stamford Bridge stadionu protiv Chelseaja u okviru grupne faze i sasvim zasluženo se našao na listi.

Listu od deset najljepših golova možete pogledati OVDJE.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi