UEFA Partizanu ne da mira

Nova kazna

UEFA Partizanu ne da mira

A. Čaušević

Čini se da Partizan ne može proći nekažnjeno nakon jedne evropske utakmice. 

UEFA je po ko zna koji put kaznila Partizan, ovaj put novčano i to zbog propusta na utakmici kada su "crno-bele" bodrila djeca.

Zbog ubacivanja predmeta od strane publike na teren tokom meča Partizan - AZ Alkmaar beogradski klub je kažnjen sa 5.125 eura.

Partizan je u tom susretu odrađivao kaznu zbog rasizma pa su na tribinama u Humskoj bila prisutna samo djeca uzrasta do 14 godina.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Klub iz Beograda je već odradio kaznu od dvije utakmice igranja pred praznim tribinama zbog "rasističkog ponašanja" u utakmici s Malatyom, a ostaje da se vidi da li je bilo propusta u utakmici s Manchester Unitedom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi