UEFA zadala novu brigu Prosinečkom

Problemi za Zmajeve

UEFA zadala novu brigu Prosinečkom

S. Mlaćo

Loše vijesti dolaze iz tabora nogometne reprezentacije BiH. Naime, Darko Todorović ipak neće imati pravo nastupa u sutrašnjem meču Lige nacija protiv Sjeverne Irske. 

Naime, Todorović ima kartone koje je prenio iz mlade reprezentacije, ali su i UEFA-e u ponedjeljak obavijestili naš savez da ipak ima pravo nastupa, te se on našao u planovima selektora Roberta Prosinečkog.

Jutros je ipak stigla nova obavijest. Suprotna. Todorović nema pravo nastupa i neće biti u kombnaciji za sutrašnji meč.

Probleme sa povredom ima Bojan Nastić, pa se Prosinečki našao u novim problemima.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ipak, nadamo se da će sastaviti respektabilnu momčad koja će nas obradovati u subotu od 15 sati.

Top Komentari

belafonte
Ooo saopštenja, da naš savez fakat nije kriv pa valjda bi se detaljno reklo šta je stiglo u ponedjeljak a šta u petak...S druge strane, nema niko pismen tamo da takvo saopštenje napiše, tako da šuti i puši.Užas šta se sve dozvoljava, maksimum tumačenja pravilnika nehljeba u savezu je kad treba Husrefu odvalit kaznu zbog nepropisnog oblačenja...Za UEFA-ine pravilnike treba prvo znat engleski jezik a i kad bi im ko preveo ne bi znali protumačit jer se oni sano razumiju u baklje i oblačenje...
13 0
Jadnimi
Danas igra U21, Todorović nije prijavljen za tu utakmicu, znaći ćisti kartone.Svako drugo tumačenje je smiješno.
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi