"Uhvatim se za mu*a kad mi kažu da nisam ništa osvojio"

Iskusnom stručnjaku teško su pale neke stvari

"Uhvatim se za mu*a kad mi kažu da nisam ništa osvojio"

A. Čaušević

Prvi trofej u aktuelnoj sezoni italijanskog fudbala bit će dodijeljen sutra. Na rimskom Olimpicu snage će u finalu Kupa Italije odmjeriti Napoli i Juventus. 

U slučaju da osvoji Kup s Juventusom Maurizio Sarri bi stigao do svog prvog značajnijeg trofeja u Italiji jer je većinu trenerske karijere radio u nižim rangovima.

Iskusnom stručnjaku su teško pala pisanja pojedinih medija kako još uvijek nema trofej na Apeninima, zbog čega mi je trener Bianconera odgovorio na pressici pred utakmicu.

"Uhvatim se za mu*a kada mi kažu da u Italiji nisam osvojio ništa. Ostvario sam osam promocija u najtežim divizijama. Znam da su novinari navikli samo da pišu o osvajanju Lige prvaka, ali garantujem vam da sam imao teško putovanje", kazao je Sarri.

Sarri se trenerskim poslom bavi dvije decenije, a do sada u karijeri ima samo jedan značajan trofej, a to je osvajanje Europa lige prošle sezone s Chelseajeam.

Inače, u sutrašnjem duelu finala Kupa Italije Juventus je favorit za konačnu pobjedu. Najbolje kvote za ovaj susret nudi kladionica Mozzart. Kompletnu ponudu možete pogledati ovdje.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi