Ulloa napustio Leicester i otišao u Meksiko

Napustio Otok

Ulloa napustio Leicester i otišao u Meksiko

Argentinski fudbaler Leandro Ulloa prešao je iz Leicester Cityja u meksičku Pachucu. 

Ovaj fudbaler je najvećui slavu stekao tokom šampionske sezone Leicester Cityja jer je u to vrijeme često znao izvući tim u teškoj utakmcii svojim golom ili golovima, ali došlo je vrijeme za oproštaj.

32-godišnji fudbasler je prošlu sezonu proveo na posudbi u Brightonu gdje je postigao samo jedan gol na 10 utakmica i bilo je jasno da za njega ove sezone neće biti mjesta u Leicesteru.

Klub ga je prodao u Meksiko, tačnije u Pachucu. Treba reći da je on za Lisice upisao 101 nastup te je postigao 20 pogodaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, osim Leicestera i Brightona u karijerei je igrao za CAI, San Lorenzo, Arsenal Sarandi, Olimpo, Castellon i Almeriju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi