Gest koji tjera suze na oči: Navijači dali podršku bivšem reprezentativcu BiH

Bakljada, skandiranje i poruka

Gest koji tjera suze na oči: Navijači dali podršku bivšem reprezentativcu BiH

H. Zilić

Bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Mladen Bartolović (44) ima zdravstvenih problema i trenutno je u borbi sa bolešću.

Za bivšeg Zmaja podrška puna emocija stigla je iz Vinkovaca od navijačke skupine Ultras Viknkovci, inače najvatrenijih navijača Cibalije gdje je Bartolović ostavio najjači pečat u svojoj karijeri.

Navijači su došli ispred Bartolovićeve kuće i uz bakljadu i skandiranje postavili transparent "Samo ozdravi nam ti, Mladene".

Ne daj se, brate!

Posted by Ultras Vinkovci on Thursday, October 28, 2021

Ovaj gest je dirnuo Bartolovića, a oglasili su se i Vinkovčani.

"Bartole, pobjeđivao si ti i puno veće frajere, ne sumnjamo da ćeš predriblati i ovoga!", poručili su navijači Cibalije.

" Bartole, pobjeđivao si ti i puno veće frajere, ne sumnjamo da ćeš predriblati i ovoga!" 💙 Nekoliko naših članova...

Posted by Ultras Vinkovci on Thursday, October 28, 2021

Bartolović je u periodu od 2003. do 2008. godine skupio 17 nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a rođen je u Zavidovićima 10. aprila 1977. godine.

Top Komentari

Gvardijan
Borci uvijek pobjedjuju !!!!! Do pobjede dobri covjece...
5 0
E.Car
Naše molitve su upućene za tvoje zdravlje. Samo hrabro i sa osmijehom na licu do nove pobjede junačino. Mladen Bartolović srcem je sve radio i naše srce je uz njega.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi