Ultrasi Barcelone zakucali na kućna vrata Ivana Rakitića!

Nekoliko minuta drame

Ultrasi Barcelone zakucali na kućna vrata Ivana Rakitića!

A. Čaušević

Barcelona je početkom sedmice doživjela novi evropski fijasko. Liverpool je s 4:0 ponizio Katalonce i plasirao se u finale Lige prvaka.

Na Anfield Roadu su razočarali svi igrači novog-starog prvaka Španije, a nakon toga im je Ernesto Valverde dao dva dana odmora.

Ivan Rakitić je slobodno vrijeme iskoristio da otputuje u Sevillu te s porodicom uživa u sajmu Feria de Sevilla koji se tradicionalno održava nakon uskršnjih praznika.

Hrvatski fudbaler je posjetio sajam sa porodicom te su se ubrzo na društvenim mrežama pojavile njegove fotografije što je naišlo na osude navijača Barcelone.

U petak su članovi Barcine radikalne navijačke grupe Boixos Nois otišli pred kućna vrata Rakitića kako s njim popričali o njegovom ponašanju.

Radilo se o podgrupi Los Cachorros. Njih je odlični veznjak sačekao ispred vrata svog doma i nekoliko minuta su porazgovarali o aktuelnoj situaciji.

Rakitić im je objasnio da je u Sevilju išao iz porodičnih razloga i da uopšte nije imao namjeru da pokaže manjak poštovanja prema klubu i navijačima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Imao je namjeru da njegova posjeta sajmu prođe nezapaženo te je čim je saznao da su fotografije objavljene na društvenim mrežama tražio da se iste obrišu.

Bez daljnih incidenata pripadnici radikalne gurpe Barceloninih navijača su mu prigovorili zbog njegovog ponašanje te su tražili još više zalaganja u ostatku sezone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmaRam4
jebo bi im mater
1 3
mer12
Aaaa hombreeee, kako su Spanci odvratni a jezik im je najruzniji u cistavoj Evropi , zvuci kao da je neko , nekome stao na prste
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi