7

Komentari (7)

Ham0
Zna se tacno ko ih je napao i dobro su prosli.
plemic
tako je kad se na prvu objavi neprovjerena informacija, a lijepo sam pisao u komentarima ...
HBSC
Vazno je da su ovi Red barby pisali kako ultrasi smiju napadati 30 na 4
Gr0hot
Nista oni nisu tu slagali
rabodimis
Sami sebe napali iz zasjede, nije bilo drugih navijaca.. Mozda je proslo pored njih 3-4 covjeka pa se jadni isprepadali i preuvelicali sve ? Inace ne idu na gostovanja pa zato ne trpe prolaznike, izgledaju previse neprijateljski za njih..
plemic
ili su policajci uradili netačno izvješće ...
rabodimis
@plemic To je neka cudna kombinacija lazi i obmana.. I da se Esmeralda pojavi u prici ne bi mi bilo cudno, ni malo.. Saradjivali su odlicno sa Policijom kad je trebalo ubicu zastititi.. ko zna sta sad zajedno spremaju.. Veliki problem im se desio.. izgrebao neko farbu na automobilima.. Nevini automobili su sad u opasnosti od korozije.. Drzava komplet u crnjaku.. Zamisli samo situaciju.. 8-9 skripara vs 30-40 ljudi.. i na kraju svi sretni i nasmijani otisli kuci.. XD
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.