Umit Ozat je ponovo u centru pažnje, ovaj put zbog frizure

Na papiru je još trener Čelika

Umit Ozat je ponovo u centru pažnje, ovaj put zbog frizure

A. Čaušević

Iako je još uvijek zvanično trener Čelika, već sada je izvjesno da Umit Ozat neće dobiti priliku da sjedi na klupi Zeničana i u slučaju da se sezona nastavi. 

Ozat je već dva mjeseca u Turskoj gdje se vrlo često medijski eksponira i čini se da traži sve načine na sebe da skrene pažnju.

Sve je počelo pjevanjem u toaletu, pa se nastavilo pohvalama da ima ponude iz Azerbejdžana i Irana, zatim namjerom o otkrivanju imena terorista u fudbalu... Uglavnom, nije mu uopšte dosadno.

Sinoć je učestvovao i u live emisiji Skorer TV-a kada je "promovisao" i svoju novu frizuru. Trener poznat po ispadanju sa sedam klubova u niži rang se ošišao na nulu.

"Danas sam se svjesno ošišao. To je prvi put u životu da sam se sam ošišao na nulu", kazao je Ozat.

Kada bi se nastavila sezona u BiH Ozat svakako ne bi mogao dobiti radnu dozvolu pa bi Čelik s klupe predvodio neki drugi trener. SportSport.ba je već ranije pisao da bi turskog trenera trebao naslijediti tandem Nizah Hukić - Pavle Skočibušić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U trenutku prekida prvenstva Čelik se nalazio na 11. mjestu i samo čudo ga može ostaviti u Premijer ligi. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

djdushsjaksisixzhsnw
Joooj bogami koda se osiso na ne znam ti sta a ne na celavo
2 0
Zenicanin
de ba sta pisete o njemu. Nebitan lik
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi