Umjetna trava i vrhunski uslovi u Drugoj ligi FBiH
Foto: Facebook/HŠK Posušje

Bivši premijerligaš veliki projekat privodi kraju

Umjetna trava i vrhunski uslovi u Drugoj ligi FBiH

Iako smo svake godine, pogotovo u zimskim mjesecima, svjedoci katastrofalnih terena u svim rangovima bh. fudbala, iz Posušja stiže jedna pozitivna priča.

Naime, u HŠK Posušje su pokazali da i tim koji se takmiči u trećem rangu bh. fudbala može svojim fudbalerima obezbijediti odlične uslove za trening i pripremu.

Nakon što su na kompleksu Mokri Dolac obavljeni grubi radovi, projekat kluba se bliži kraju, pa se tako trenutno radi na postavljanju umjetne trave na pomoćnom terenu.

Posušje će tako dobiti veliki pomoćni teren sa reflektorima što će omogućiti svim selekcijama ovog kluba bolji i konstantniji rad na treninzima, poručili su iz HŠK Posušje na svom zvaničnom Facebook profilu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

Inače, ovaj bivši premijerligaš se trenutno takmiči u Drugoj ligi FBiH - Jug, gdje se bori za prvo mjesto i šansu za promociju u Prvu ligu FBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi