Umjetnik s loptom: Majstorski potez Kranjčara na malonogometnom turniru

Niko kao Niko

Umjetnik s loptom: Majstorski potez Kranjčara na malonogometnom turniru

Niko Kranjčar dočekan je jučer velikim ovacijama u Splitu.

Nekadašnji hrvatski reprezentativac je svojedobno igrajući za Hajduk važio za veliku zvijezdu, niko nikada nije dočekao igrača u Hrvatskoj kao Splićani 2005. godine Kranjčara, a da je i danas omiljen vidjelo se i na turniru Četiri kafića.

Uz to što je dočekan velikim ovacijama, Kranjčar je na turniru sve prisutne oduševljavao svojim majstorskim potezima i pokazao kako u njegovim nogama ima još vještine. Jedan takav širi se društvenim mrežama na kojem je izmiješao par igrača, među kojima je bio i bivši igrač Širokog Brijega Stanko Bubalo.

Iako je Kranjačar sa svojim Camelom ispao u polufinalu, na zahtjev publike je dobio priliku igrati u finalu za Kauri koji je na kraju i osvojio turnir. Za Kauri su, između ostalog, igrali još Pokrivač, Delač, Wagner, Erceg, Radošević...

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi