Una i Dani dobili veliki aplauz od navijača Rome, a ni oni nisu ostali "dužni"

Sjajne slike s Olimpica

Una i Dani dobili veliki aplauz od navijača Rome, a ni oni nisu ostali "dužni"

Endin Čaušević

Roma je pobjedom protiv Parme (2:1) završila sezonu u Seriji A kojom ne mogu biti baš previše zadovoljni.

Vučica nije uspjela da izbori mjesto koje vodi u Ligu prvaka na kraju sezone što je bio glavni cilj pred početak ove sezone. Rimljan se moraju na kraju zadovoljiti igranjem u Evropskoj ligi.

Igrači Rome su se sinoć oprostili od navijača za ovu sezonu, a spektakularan oproštaj imao je Daniele De Rossi koji će nakon 18 godina napustiti rimski klub.

Kofere bi mogao spakovati i bh. napadač Edin Džeko koji je u posljednje vrijeme meta mnogih špekulacija. Džeko je s porodicom sinoć imao počasni krug, a Una i Dani su bili u centru pažnje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navijači Rome su velikim ovacijama pozdravili Unu i Danija, a čak su i oni uzvratili i mahali ka pristalicama rimskog kluba. Sve to zabilježila je Edinova supruga Amra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti