Una usred delirija: Džeko slavio sa kćerkicom u svlačionici

Sve je snimao Nainggolan

Una usred delirija: Džeko slavio sa kćerkicom u svlačionici

Čudesnu noć fudbaleri Rome priredili su cijeloj Italiji. 

Rimljani su na Olimpicu priredili pravu senzaciju i pobjedom od 3:0 eliminisali Barcelonu iz daljeg takmičenja u Ligi prvaka, a jedan od strijelaca u uvjerljivoj pobjedi bio je i naš napadač Edin Džeko.

Odmah nakon utakmice igrači i navijači Rome burno su na terenu i tribinama slavili veliku pobjedu, a slavlje se potom preselilo i u svlačionicu. Igrači su u deliriju i nevjerici skakali, pjevali, a slavlju historijske pobjede prisustvovala je i dvogodišnja Una Džeko.

Sve je to snimao Radja Nainggolan, a kako je izgledalo možete pogledati u priloženim videozapisima.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Harisss
Neka, neka, jedna jedina ( Una) slavi sa svojim babom. Ima sta i slaviti. Zivjela nasa domovina BOSNA I HERCEGOVINA i svi oni koji njeno ime na ovakav nacin pronose po svijetu.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi