Unai Emery i supruga požalili jer su se našli u istom avionu kao i navijači Tottenhama

Na putu za Madrid

Unai Emery i supruga požalili jer su se našli u istom avionu kao i navijači Tottenhama

E. Škorić

Prije sedam dana Unai Emery i njegova supruga suočili su se s teškom situacijom dok su putovali na finale Lige prvaka u Madrid.

Emeryjev Arsenal je poražen 29. maja u Bakuu od Chelseaja u finalu Evropske lige, a nakon toga je Španac sa suprugom krenuo u Madrid da gledaju finale Liverpool - Tottenham.

Na istom letu našli su se i navijači Tottenhama, koji su brzo primijetili 47-godišnjeg stručnjaka među putnicima, a onda su krenuli da ga ismijavaju.

U jednom trenutku je uznemiravanje prešlo granicu, pa je Emery navodno morao da se odmakne od svoje supruge kako bi je poštedio zlostavljanja i vulgarnih komentara.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Umalo je došlo i do fizičkog obračuna, no na kraju je Emery nekako preživio taj let, a kasnije se mogao samo narugati navijačima Tottenhama, pošto je njihov klub poražen u finalu od Liverpoola s 2:0.

Nije da je to neka utjeha za njega i Arsenal, koji ni naredne sezone neće igrati u Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi