Unai Emery prkosi kritičarima: Zadovoljan sam

Menadžer Topnika drugačije misli

Unai Emery prkosi kritičarima: Zadovoljan sam

Edmir Škorić

Menadžer Arsenala Unai Emery nije tužan zbog novog poraza Topnika u Premier ligi.

Arsenal je jučer s 3:2 poražen od Chelseaja na Stamford Bridgeu, a Emery nije pretjerano tužan s obzirom na igru njegovog tima.

"Želimo pobijediti, to je uvijek naša želja, ali je jasno da smo defanzivno bili loši i da smo primili tri gola. Ipak, imali smo dosta šansi i mogli smo dati još koji gol", rekao je Emery, pa je dodao:

"U prvom poluvremenu smo stvarali šanse, a ja sam sretan što smo dobro radili na terenu. Mada, nije isto imati šanse za gol i postići gol. Naša reakcija na njihovih 2:0 bila je dobra, ali u nastavku nismo učinili istu stvar i nismo držali posjed, pa smo kažnjeni".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Zbog svih tih stvari rezultat na kraju je 3:2, ali smo u drugom dijelu igrali s veznjacima od 19 i 21 godine, koji stalno napreduju i mogu da budem zadovoljan", zaključio je.

Arsenal u subotu dočekuje West Ham i namjerava da osvoji prve bodove, a s dva poraza je sezonu otvorio prvi put od 1992. godine.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi