Vraća se Arsene Wenger?
(Foto: EPA)

Francuz je bez posla od ove sezone

Vraća se Arsene Wenger?

Midhat Šljivak

Legendarni francuski stručnjak Arsene Wenger mogao bi se uskoro vratiti trenerskom poslu.

Wenger je na kraju prošle sezone odstupio sa mjesta menadžera Arsenala nakon 22 godine, a iako je namjeravao da nastavi karijeru, pravih ponuda nije bilo.

Ipak, kako navode turski mediji, Wenger bi veoma brzo mogao sjesti na klupu istanbulskog velikana Fenerbahčea.

Rukovodstvo ovog kluba nezadovoljno je učinkom Phillipa Cocua. Tim je u jako lošoj poziciji u prvenstvu i igra je jako slaba.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Cocu bi jako brzo mogao dobiti otkaz. Ponuda Fenera je navodno već pred Wengerom i čeka se odgovor legendarnog stručnjaka.

Pored Wengera sa klupom istanbulskog tima povezuje se i bh. trener Željko Buvač, nekadašnji pomoćnik Jurgena Kloppa u Borussiji i Liverpoolu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti