Unay Emeri zabrinut, navijači strepe, bez Bellerina nekoliko mjeseci?
Hector Bellerin se u 72. minuti samo srušio na travnjak nakon što je osjetio jake bolove u koljenu i sumnja se da su stradali ligamenti

Španac se povrijedio

Unay Emeri zabrinut, navijači strepe, bez Bellerina nekoliko mjeseci?

Edmir Škorić

Arsenal je jučer pobijedio Chelsea s 2:0 u londonskom derbiju, ali po dobrom meč neće pamtiti Hector Bellerin.

Arsenal je golovima Lacazettea i Koscielnog došao do važne pobjede u derbiju kola, pa su Topnici ostali u igri za četvrto mjesto i plasman u Ligu prvaka.

Ovaj meč obilježila je i teška povreda Hectora Bellerina. Španski bek je u 72. minuti pao na teren nakon što je osjetio jake bolove u koljenu, bez da je prethodno imao neki kontakt sa protivničkim igračima.

Još uvijek nije poznata težina povrede, no neki sumnjaju u ligamente i Bellerin bi mogao nekoliko mjeseci pauzirati, ali treba čekati zvanične informacije iz Arsenala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SakeArsenal
p
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi