Ronaldo nesportski udario Jonesa, a onda se pojavio Van Dijk

Sve riješio jednim potezom

Ronaldo nesportski udario Jonesa, a onda se pojavio Van Dijk

E. Čaušević

Liveprool je sinoć ponizio Manchester United na Old Traffordu sa 5:0.

Ljubitelji fudbala jučer su mogli uživati u najvećem engleskom derbiju, ali sigurno da niko nije mogao da očekuje kakvu blamažu će pred svojim navijačima doživjeti Crveni đavoli.

Liverpool je jednostavno "protutnjao" Teatrom snova i slavio je sa 5:0 čime su zadali nevjerovatan udarac svom najvećem rivalu.

Ovaj poraz teško je pao i Cristianu Ronaldu koji je jučer to najbolje pokazao svojim nesportskim potezom u finišu prvog poluvremena.

Ronaldo je faulirao Jonesa, ali na tome se nije zaustavio i nastavio je udarati loptu koja je bila kod igrača Liverpoola iako je sudija prije toga svirao prekršaj Portugalca.

Ovaj potez naljutio je i igrače Liverpoola koji su žestoko reagovali, a tu se najviše ističe Virgil van Dijk koji je krenuo u obračun s Ronaldom kako bi zaštitio svoje saigrače.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Van Dijk je odgurnoo Portugalca, ali na svu sreću Ronaldo nije želio da odgovori i samo je odšetao od igrača Liverpoola koji su nastavili da se prepiru s Brunom Fernandesom.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Hihihi kristina se upiškila
7 12
King_Kenny
...hoce ova portugalska ciganija da im Van Dijk p*cke razvali...pazi ovog Brune,gurnu lika i pobjeze,kakva sisa...o Kristini da ne pricamo,on se odmah upiskio u gace.
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi