United "mami" Sancha na Old Trafford, čeka ga kultni broj

Bez obzira na izjave direktora Borussije

United "mami" Sancha na Old Trafford, čeka ga kultni broj

Iako je direktor Borussije Dortmund Michael Zorc nedavno istakao kako ne strahuje da će njegov klub uskoro ostati bez Jadona Sancha, Manchester United neće odustati.

Zorc je, između ostalog, poručio da ne vjeruje da će iko nakon svega što se desilo i što se dešava rizikovati i potrošiti ogromnu svotu novca na transfer, a eventualni transfer Jadona Sancha bi podrazumijevo upravo to - ogromnu svotu novca.

Međutim, ako neko novca ima, bez obzira na sve okolnosti, onda je to Manchester United. Treba istaći i da se do sada špekulisalo da bi Sanchov transfer mogao koštati oko 100 miliona eura.

Danas britanski mediji pišu da se Manchester United odlučio na "laskavi potez" kako bi namamio Sancha na Old Trafford.

Navodno United već sada Sanchu nudi dres sa brojem sedam.

Unitedova "kultna" sedmica je u prošlosti bila na leđima velikih zvijezda kluba - Erica Cantone, Davida Beckhama i Cristiana Ronalda.

Crveni đavoli na ovaj način žele uvjeriti Sancha da će na Old Traffordu imati glavnu ulogu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Posljednji je Unitedovu sedmicu nosio Alexis Sanchez, koji je također došao na Old Trafford kao veliko pojačanje. Ipak, Čileanac nije ispunio očekivanja.

Sanchez je trenutno na posudbi u Interu, a kako Nerazzurri neće otkupiti njegov ugovor, on će se barem nakratko vratiti na Old Trafford. Ipak, teško da Čileanac ima budućnost u Unitedu, pa će "sedmica" vjerovatno ostati slobodna.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi