United, PSG i Atletico mogući rivali juniorima Želje

Ko će doći na Grbavicu?

United, PSG i Atletico mogući rivali juniorima Želje

E. Škorić

Juniori Željezničara očekuju svog rivala u play-offu najjačeg klupskog takmičenja u Evropi, koje se igra po poprilično konfuznom formatu.

Nakon što je uspješno prošao Ludogorec iz Bugarske i Lokomotivu iz Hrvatske, Želju sada očekuje daleko teži ispit, bez obzira ko mu bude protivnik u play-offu.

U ovoj fazi Željo će igrati na Grbavici i igra se samo jedna utakmica, a za potencijalnog rivala može da dobije neke od najvećih ekipa poput Manchester Uniteda, Real Madrida, Borussije Dortmund...

U principu, izabranike Omera Joldića čeka spektakl šta god da se desilo, a večeras su Plavi saznali nekoliko mogućih rivala jer je završeno takmičenje u grupama A, B, C i D "Champions League Patha" (više o tome pročitajte ovdje).

Iz grupe A Manchester United je završio iza Basela na drugom mjestu i postoji mogućnost da gostuje na Grbavici. Potencijalni rivali su još PSG, Atletico i Sporting, drugoplasirane ekipe iz grupa B, C i D.

Mečevi u grupama E, F, G i H igraju se sutra, nakon čega će biti poznato kojih osam ekipa je u kombinacijama za gostovanje u Sarajevu. Ukoliko bi ostalo trenutno stanje, Spartak, Feyenoord, Monaco i Borussia Dortmund će biti potencijalni rivali.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi