Unitedova legenda spustila Lovrena na zemlju
Lovren i Ramos su se putem medija prepirali posljednjih dana, a onda je Hrvat nakon pobjede nad Španijom isprozivao stopera Real Madrida

I Rio Ferdinand se uključio u raspravu

Unitedova legenda spustila Lovrena na zemlju

Edmir Škorić

Čak se i legendarni bivši stoper Manchester Uniteda Rio Ferdinand osvrnuo na medijska prepucavanja između Serija Ramosa i Dejana Lovrena.

Lovren i Ramos su putem medija jednom drugom štošta rekli, a nakon što je Hrvatska dobila Španiju, stoper Redsa prozvao je ponovo nogometaša Real Madrida.

"Aaa-ha... Tri dva. Pa ti pričaj majstore na konferenciji. To su pi*ke obične", rekao je Lovren nakon meča.

"To uopšte nije argument u ovoj priči. Ramos ima previše trofeja da bi Lovren tako nešto rekao, s dužnim poštovanjem", rekao je Rio Ferdinand.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Portal Give Me Sport je objavio i zanimljivu Instagram prepisku u kojoj Rio objašnjava zašto je Lovren pretjerao u prozivanju Ramosa, pa je istu komentarisao s riječima: "Konačo je neko pokazao Lovrenu gdje mu je mjesto".

Nije ni čudo što se Rio baš sada dotakao Lovrena, ipak se danas u Londonu sastaju Engleska i Hrvatska u borbi za prvo mjesto u grupi.

Top Komentari

Mr.Balboa
Ma sta lovren zna,dosadan I nezanimljiv tip!!!
52 12
izvoristine
Ramos je daleko naj stoper u svijetu. Fali mu malo sto nekad prejako ide na protivnika. Ali covjek je sila. Njega i da hoce ne moze nijedan igrac da polomi. Lovren vredi samo 9% vrijednosti Ramosa.
23 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi