Unitedu ništa ne ide od ruke: Sasvim slučajno su objavili ime novog menadžera!
Rijetko šta Crvenim đavolima polazi za rukom od odlaska legendarnog Sir Alexa Fergusona na kraju sezone 2012/2013. Titula na Old Traffordu je postala misaona imenica (Foto: EPA)

Solskjaer preuzima tim?

Unitedu ništa ne ide od ruke: Sasvim slučajno su objavili ime novog menadžera!

Midhat Šljivak

Manchester United od jučer je bez menadžera nakon što je otkaz uručen portugalskom stručnjaku Joseu Mourinhu.

Rukovodstvo tima sa Old Trafforda najavilo je kako će u narednih 48 sati otkriti ime novog menadžera koji će do kraja sezone voditi tim, a to će kako stvari stoje biti legendarni fudbaler Uniteda Ole Gunnar Solskjaer.

Sasvim slučajno je tim iz Manchestera objavio ovu vijest na službenim stranicama, a nakon što su je navijači počeli dijeliti, ona je ubrzo i izbrisana.

Da li će zaista 45-godišnji norveški trener voditi Crvene đavole u ostatku sezone, vidjet ćemo jako brzo, ali United je dokazao kako im ove sezone ništa ne ide od ruke, pa ni objava imena novog menadžera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Solskjaer je u karijeri vodio rezerve Uniteda od 2008. do 2010. godine, a potom je preuzeo Molde sa kojim je osvojio dvije titulu prvaka i Kup.

Na ostrvu je radio kratko u Cardiffu 2014. godine, ali je ubrzo dobio otkaz.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti