Upitan nastavak prvenstva Crne Gore, svi članovi Budućnosti nalaze se u samoizolaciji

Koronavirus u klubu

Upitan nastavak prvenstva Crne Gore, svi članovi Budućnosti nalaze se u samoizolaciji

E. Oštraković

Ekipa Budućnosti iz Podgorice nalazi se u velikim problemima, a razlog je koronavirus.

Naime, svi članovi FK Budućnost, fudbaleri, stručni štab i administracija, od sinoć se nalaze u samoizolaciji.

Potvrđen je jedan pozitivan slučaj među nogometašima, dok ostali još uvijek čekaju rezultate svojih testova.

Nadležni organi su donijeli jasnu odluku, a ona glasi da svi koji su bili u bilo kakvom kontaktu sa zaraženim moraju 14 dana u samoizolaciju.

Samim tim, logičan slijed događaja biti će odgađanje utakmice koju je Budućnost trebala odigrati u nedjelju na gostovanju kod Zete.

Obzirom na sve činjenice, nastavak prvenstva Crne Gore je pod velikim znakom pitanja, a testirani će biti i igrači Koma i Petrovca, klubova protiv kojih je Budućnost odigrala svoja dva posljednja susreta.

Top Komentari

EdwinPol
U istu ovakvu avanturu su nas htjeli gurniti zeljozeljo.ba portal i njihov sticenik NK zeljescar, radi svojih interesa tj. preuzimanja na trenutak prve pozicije i onda ponovnim prekidom prvenstva.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi