Uprava Ajaxa Suarezu ponudila ugovor i platu, da li će Urugvajac pristati?

Šta će odlučiti?

Uprava Ajaxa Suarezu ponudila ugovor i platu, da li će Urugvajac pristati?

Esmer Oštraković

Gotovo je sigurno da će Luis Suarez u ovom prijelaznom roku napustiti ekipu Barcelone, jer tamo više nije potreban.

Koeman, novi trener Barcelone, telefonski je tu vijest saopštio Suarezu, a odmah su krenule pristizati ponude ovog sjajnom Urugvajcu.

On ne želi da se odrekne tek tako velike plate koju ima, ali bi mogao otići uz dobar raskid ugovora, te bi se te stvari ubrzo trebale riješiti.

Trenutno, najaktivni klub koji želi da dovede Suareza jeste njegov bivši klub Ajax. Oni su čak već i kontaktirali ovog nogometaša te mu ponudili platu.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Ta plata bila bi oko tri miliona eura godišnje, daleko od onoga što on ima trenutno u Barceloni, ali i nije nešto na što ne bi pristao jer bi se vratio u Ajax.

Ostaje da vidimo da li će Suarez odabrati tu opciju ili neku od ostalih ponuda koje ima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi