Upravni odbor FK Sarajevo na sjednici razmatra rad stručnog štaba

Moguće promjene

Upravni odbor FK Sarajevo na sjednici razmatra rad stručnog štaba

M. Šljivak

Upravni odbor Fudbalskog kluba Sarajevo održat će od 17 sati sjednicu na kojoj će se analazirati trenutno stanje u klubu.

Bordo tim je u jako lošoj formi. Ispustili su ogromnu bodovnu prednost iz prvog dijela sezone i ugroženo je osvajanje titule prvaka BiH.

Zbog toga je, kako je potvrđeno za SportSport.ba, Upravni odbor zakazao sjednicu, a pod lupom je rad trenera Vinka Marinovića i koordinatora za sport Emira Hadžića, te će se raspravljati o njihovim eventualnim smjenama.

Marinović je jučer nakon poraza od Borca prihvatio odgovornost za loše igre njegove ekipe u nastavku sezone.

"Imali smo ogromnu prednost. U pauzi smo ostali bez dva najbolja igrača, ali bez obzira na to, dešavaju nam se neke stvari. Izgubili smo samopouzdanje i bili smo primorani napraviti ekipu bez pet-šest igrača i sve su to uzroci koji su tome kumovali", rekao je trener FK Sarajevo i dodao je:

"Ja sam uvijek odgovoran, naravno da sam ja najodgovorniji", istakao je Marinović.

Predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo je Damir Kasum, a članovi Hajrudin Kapetanović i Elvir Lemeš.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nijedna odluka se međutim ne može donijeti bez direktorice Sabrine Buljubašić i većinskog vlasnika upravljačkih prava Nguyen Hoai Nama.

Sarajevo je trenutno na prvom mjestu tabele sa 52 boda, dva više od banjalučkog Borca.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dabul
Tako im i treba kad su otjerali Husrefa
11 23
Edward NewGate
Sad vratite husrefa i tako u krug...
3 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi