67

Komentari (67)

Joj što se nasmijah. Ko to sjedi? Ko su ti likovi? Šta se oni pitaju? Kiler cuka se javi sabrinici i ona kaže šta i kako. Ovi samo malo izašli iz kuće k'o fol nešto da pričaju . Vijetkongovac kako kaže tako će i biti. Navijači Sarajeva su pokazali snagu kada su protestovali zbog Husrefa i spriječili njegovu smjenu.
BordoBijeli_exyu_sa
Skupite redove i samo jace, krv na terenu ostavite i bice titula, slozi to Vinko.
mehamda
Vinko je po najmanje kriv prodaju najbolje igrace ostave sljam i ovo sto je dobro povrijedzeni s kim da igra sve gori od goreg
Lafac
Pitam za jarana: Dal je onaj tenkre s KG Sarbit živ?
Sarbit2019
lafac@sta sada pratite nema vise željkan se za šta boriti u ovoj sezoni? Hocete li sada Hokej pratiti imate prvenstvo Kanade na TV od 03.20 do 06.15 Laf lafac lafcina upala mu ku×cina.
gallardo.la
Joj sto su se botovi razletili tjerati Marinovica. VINKO MARINOVIC!!!
Chico
Vodi ga kuci hebo te on
Alkkk
UPRAVI su svi krvi osim UPRAVE koja dobro zna sta je problem i sto igraci nece da igraju. Hadzic treba da ode, to stoji.
Matic
Sve dok vam je hadzic u klubu tonut cete sve vise i vise.
Ajax11
Mirza i Hadzibegic preuzimaju evropsko Sarajevo!
Alkkk
Super, mozemo se okrenuti kantonalnoj iduce sezone
gallardo.la
Zasto Vinko da ide? Odlican trener, ne moze se na svakoj rezultatskoj krizi mijenjat trener. Drugo je to sto su otisla 2 najbolja igraca, pojacanja nisu u formi, a povrjedjenih bruku.
Ajax11
Zato što je trener odgovoran da skoro niti jedna akcija nije uigrana, da ti stoperi kroje igru ! Da si bez ideje kako doci do gola...
gallardo.la
Je li stvarno mislis da ce se to promjeniti sa drugim trenerom? Pogledaj listu povrjedjenih igraca, uz to su ti dva najbolja otisla.
Edin Merlin
Nakon jucerasnje utakmice u svlacionici je Vinko podnio ostavku,Dzenan Uscuplic ce biti trener...!
pjanke.sa
Edine bolan ne truj jezik pregrizo
Edin Merlin
pjanke.sa
Jooooj Edine bas bi mi bilo to krivo. Vinko je meni, kazem meni, najbolji trener do sada. Svakoga stane hebiga
dzamm
Podrska Vinku!
Sile1946
Hadzija klosaru, nek ti vozis bmw-a s parama od kluba to je bitno, a sto nemamo ofanzivu boli tebe k..
Zgembic
Supak neka vozi a plate igracima jos uvjek kasne. Pa gdje je lova sad Sabrina ****m ti selo !? Gazda zavrno cesmu kad je vidio kako dobro sa lovom radite.
pjanke.sa
Podrska za Vinka!
glupko
jel' stvarno navijaci Sarajeva smatraju da ce igrati bolje sa drugim trenerom? sportskog direktora ima smisla mijenjati ali ne razumijem ovo za Marinovica....
pjanke.sa
Tako je glupko.
Alkkk
Ima dosta koji smatraju ali ima dosta koji ne smatraju. To su oni sto misle da treneri daju golove a igraci sluze kao stative. Ili oni sto bi samo kakvu promjenu pa makar i na gore.
Chico
Vinko je seljacki trwner, ziheras. Nikad nije bio.za Sarajeva. Dusu dao za zrinjski, borac i sl.
gallardo.la
Podrska za Vinka!
jeroha1987
Nemam nista protiv Vinka,naprotiv al volio da da ga otjeraju isto kao sto su i Husrefa,treba neko da prodrma ekipu do kraja sezone pa makar to bio i Jaro opet.
Tas14
Pojačanja kao Enes Alić, Nardin Mulahusejinović i Amer Hiroš su krucijalni... To su jeftini a vrhunski igrači
rabodimis
Mali Nedim H bi razvalio do sad, al neka nama nakog Cmiljanica, njega treba ulje*it a na nasem djetetu trenirat strogocu, to je ispravan put.. Mi prizvodimo Musija zaradjuje.. Napravili su S. Koreju od kluba, da mirno mogu talove pravit.. Borba HZ ispade za uhljebljavanje novih nesposobnih ljudi.. Ne znam sta Sabrina ceka sa reakcijom, ona je bar pokazala neku hrabrost za razliku od onih mekusaca na terenu i oko terena.. Sramotne, nazovi, igre ponavljaju se iz kola u kolo..
Hamid
Musija zna ovaj posao
jeroha1987
Vracaju se Pejovic,Oremus i jos ako bude Fanimo eto nama trice u Mostaru,samo lagano dusmani,doci ce sve na svoje vrlo brzo i onda odma opet u rupe bjezite.
pjanke.sa
Bravo majstore potpisujem tvoj komentar. Ako uprava odluci sada da ih mijenja, nek sami sebi potpisu odricanje i tumitule i kupa a mozda i Europe. Zbog cega se sve ovo i igra. Hebo nasu ligu.
starigrad
ALLAH te dragi poslušao u ove Mubarek dane
rabodimis
Fanimo jedini pokazuje znakove zivota, nemoj Pejovica spominjat od Radnika u Bijeljini se nije vidio covjek.. Oremus toplo hladno, jednu odigra ko top igrac, nevjerovatno, drugu ko zadnji amater.. Pidro, Hozdic, Milanovic, halalim odma loptu.. Al svaka cast tebi na optimizmu.. Kad vidim Susica i Velkoskog na terenu, ko usporen snimak, stomak mi se okrene.. Potone mi ne samo svaka ladja, potone mi i luka i komplet grad, sve moguce.. Mali Dal mi je davao neki optimizam ostali slabo.. skoro nista..
Hamid
Bez prodatih igraca Sarajevo je ravno Krupi i Olimpiku
jeroha1987
Samo ultimatum,pobjeda u mostaru i kresanje plata pa ces vidjet kako igraju.
nedoni46
Ako Vinka otpustite, vi ste debili, svaki tim kad tad mora imati tezak period i nemoguce je da je uvijek sve vrh. Ovaj covjek je zrinjski pripremio za 3 u nizu ako se ne varam, najbolji je trener u drzavi sigurno... Ako mislimo mijenjati trenera svaki put kad tim ispadne iz forme, u velikim ****ima cemo biti, nije se igracima lagano navici na razlicite stilove igre. Uostalom, bolje da razmatrate kako plate da smanjite ljudima koje boli k za klub a uzimaju i sakom i kapom.
pjanke.sa
Sigurno brate; ali opet ako daju otkaz Vinku, samo Dragan Jovic dolazi u obzir.
Bosansko
Sigurno nije Problem u Treneru. Problem je u tome sto su otisla tri igraca koja su nosila ekipu : Rahmanovic,Tatar i povrjedjeni Ahmetovic...a nisu dovedene adekvatne zamjene koje bi nadomjestile ova tri igraca..
BlueBoys
Sabrina, Nam ceska jajca vozi dajca.
rabodimis
Pa bar se ne javljaju SAMO iz Londona.. Sabrina neki dan potpisa za vracanje naseg stadiona nama, konacno.. Namu komplet porodica u dresovima Sarajeva, 100% svi uz klub, a onaj vas izjavi da za Borac navija.. Ne znam kako tebe nije stid da se uopste javljas i nekom nesto prigovaras ?
BlueBoys
Bhahahahaaaa....e nek si mi reko.
rabodimis
@BlueBoys Nema na cemu. ;)
BlueBoys
glupko
nije do Marinovica, najvaznije igrace prodali na sred sezone... ne moze se od govana pita praviti
pitarpitar
Igracima je ugovor bio jos 3 mjeseca i nisu ga htjeli produziti
Edward NewGate
Sad vratite husrefa i tako u krug...
Dabul
Tako im i treba kad su otjerali Husrefa
Paradajz
Ispravan potez kao sto će biti ispravan otkaz Vinku
user1603303812
Ljudi pogledajte istini u oči kao da je Husref boi bolji samo što smo za vrijeme njegove vladsvine u tri utakmice primili 16 golova što se nijednom treneru u istoriji kluba nije desilo toliko o vašem Husrefu.Volim i ja Sarajevo više od damog sebe a neprimam platu od istog,u djetinjstvu sam zadnji dinar davao za kartu da gledam svoj klub
samai
protiv Atalante 8 , protiv Zelje 5 pa 3
Zgembic
@samai pa protiv one Atalante u onakvoj formi primali su i puno jaci klubovi iz Seria A po 5-6 komada a da mi Ne primimo. I zbog tih osam komada Husref vam nevalja a bez njega nebi ni jedne titule osvojili. Jos kako si ga sutnuli anonimusi i Evo vraca im se sve. ****a nesposobna!
user1603303812
Atalanta 8:0 jos gore odkomšija5:2 i 1:3 da te podsjetim
user1603303812
Vi imate svoje mišljenje koje je poštujem i neznam sto ulazim u raspravu jer ja sigu rno dugo pamtim istik i samog Husrefa ugodan vam dan
Chico
Podsjeti sebe debilu na duplu krunu, i onu titulu poslije te jer je ovaj Vinko vodio ekipu 3 utakmice. Suvereno dominirao prvenstvom. Na to se podsjeti.
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Vidim debilcici komentarisu ne znaju situaciju sta je klubu bilo,igraci bojkotovali husrefa nisu htjeli razocarat navijace i gdje i kako ces otjerati trenera jeste derbi da ne odigraju kako treba,otjerali su ga doveli Vinka 400 dana bez poraza i vi pametni se tu nasli pravit
bistrik87
Sta ce razmatrati, Celo mrs iz kluba
pjanke.sa
Vedox
Jest ih Sabrina u red dovela
Mahatma.Barbie
Mirza Varesanovic trener, Faruk Hadzibegovic sportski direktor.
pjanke.sa
Ma jok ba ne budalesaj; jezik pregrizo. Samo Dragan Jovic dolazi u obzir.
Tas14
Čuj Jović hahahaha... Bolje Osima onda
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti