17

Komentari (17)

NKZ1922
Kakav narativ krezavog SDA bosnje.. Treba narod da gine jer su se njihovi dobrovoljci borili ovdje prije 30 godina? Treba onda i nas neko da spali do temelja jer se par bradatih "dobrovoljaca" iz BiH borilo za ISIL? Onda klasicna prica "sto se ne zabrani igranje protiv Amerike i Izraela"... Smijesno. Imas priliku da pokazes koliki si covjek, a ti opravdavas svoju necovjecnost povlaceci nemoguce paralele.
PatriotaBiH
Nije poenta u tome da ako odigras utakmicu sa Rusijom da podrzavas Ruse ili da ne odigras da podrzavas Ukrajinu.Poenta je u tome hocemo li biti na strani pravde ili ne.
Turgut2
Ma ovo je sve preuvilicavanje ama istontako igraju protiv bogate rusije za sitnicu neku ja mislio neke milione daju jer su pod embargom a ono neki sitnis
SarajFK
Dolazili ste ubijati nase civile kao i braca vam rusi a sada cvilite. Pobijte se svi medjusobno!
E.Car
Bili su i naši u *****ama i ISILU!!!
E.Car
SarajFK
Salt_boy075
Samo me strah da nece ovo uticati za duel protiv Crne Gore i to bas najvaznija utakmica...
Salt_boy075 - To je i bio cilj Vice da uzdrma atmosferu u samoj reprezentaciji BH pred vaznu utakmicu sa Crnom Gorom. Kao fol Rusija poslala poziv fudbalskom savezu BH da se prijateljska utakmica odigra, to je bio Vicin predlog Rusiji da oni posalju poziv BH reprezentaciji. Pitajte Vicu za koga bi navijao kad bi se igrala utakmica BH vs Srbija, takodje pitajte zasto se nije ni jedna utakmica odigrala u Banja Luci, ako je Vico presjednik fudbalskog saveza BH.
mido1921
Nešto se ne sjećam da ste bojkotovali Srbiju kad je na nas izvršena agresija. Dolazili su vaši dobrovoljci da uveličaju agresiju. Ko vas hebe. Al ko hebe i Ruse. Nek Vico igra sa Rusima.
BH_Drina
Kako znaš da to nisu bili Rusi iz Ukrajine, naivni Bošnjo povjeruje sve što mu se servira?
E.Car
Kako samo glupa paralela, pa bilu su i tvoji pradjedovi u us,ta,šama pa jesi li i ti fašista. Bili su ti i komsije u ISILU pa jesmo li i mi svi teroristi. Ovdje se radi o tome šta je ispravno i sta treba da se brani.
BeskoPDX
Ma dajte više dosta politike i sporta, pa neće Putin igrat jbt. Niko nekaze za USA što su na pola svijeta invaziju napravili pa njih se izbaci iz takmičenja
HamzaVojvoda
A haj ti to objasni bosnji. Vidis kako ti minuse klempaju a samu istinu si rekao. Usa and israhell ne bi trebali nigde biti a bosnjo bi se za to trebao zalagati pogotovo sto vecinom ubijaju bracu muslimane al bosnjo suti jer cuj sta citav svijet prihvati sto ne bi i mi...
E.Car
Afganistan vam je dokaz da su Ameri u pravu sto su napali sve zemlje do sada, neke manje neke I više.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.