Urnebesna fotografija: Ko je sinoć bio sudac u VAR sobi?

Ko je Cakiru pokazivao snimke?

Urnebesna fotografija: Ko je sinoć bio sudac u VAR sobi?

VAR tehnologija je sinoć zavila u crno Manchester City, barem prema mišljenju navijača ovog kluba.

Građani su ispali iz Lige šampiona nakon što su pobijedili Tottenham na domaćem terenu 4:3, a utisak je da su Pijetlovi treći pogodak, koji ih je i odveo u polufinale, postignu na neregularan način.

Nakon što se pogleda nekoliko snimaka, čini se da je Fernando Llorente rukom poslao loptu iza leđa Edersona, a vrlo je moguće da baš najbolji snimak te situacije nije prikazan glavnom sucu Cuneytu Cakiru dok je pregledavao VAR snimak.

Kako smo mogli vidjeti mi pored malih TV ekrana, Cakiru je sve vrijeme na ekranu bio prikazivan jedan te isti snimak na kojem se čini kako je Llorente kukom poslao loptu u mrežu, a ljubitelji fudbala su od toga napravili malu šalu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ako ste se pitali ko je zapravo sjedio u tom trenutku u VAR sobi i pokazivao snimak Cakiru, evo vam odgovora...

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi