Urnebesna objava Asima Zeca: 'Kao neka basna'

Našalio se na svoj i račun svog saigrača

Urnebesna objava Asima Zeca: 'Kao neka basna'

E. Škorić

Napadač HŠK Zrinjski Asim Zec našalio se na račun sebe i svog saigrača objavom na Instagram storyju.

Zrinjski je prije dva dana pobijedio Čapljinu upravo golom Zeca, a bivši igrač Željezničara je dan kasnije sa spomenute utakmice objavio fotografiju sa saigračem Petrom Kunićem uz zanimljiv opis.

"Kunić i Zec. Kao neka basna", poručio je brat Ermina Zeca, koji je pokazao da će biti izuzetno bitan za ekipu Plemića u sezoni koja tek treba da krene.

Mostarski klub bit će jedan od konkurenata za titulu, a prvenstvo će otvoriti utakmicom protiv Olimpika na domaćem terenu i bez prisustva publike.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Zeko Gospodin
3 1
1905uzm
Hop hop pa 2 gola ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi